Als jij en ik kleur bekennen, kunnen we van betekenis zijn voor de mensen om ons heen. Graag inspireer en bemoedig ik je daarom met onderwerpen, quotes en boeken die mij raken en bezighouden.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

OVER MIJ

 

Ik ben Eline van de Woestijne. Ik houd van de ontmoeting met de ander, van verhalen, kan goed luisteren, houd van vragen stellen en zie verbanden. Ben nieuwsgierig naar dat wat mensen beweegt of dat wat mensen juist vastzet. Kortom ik heb passie voor het coachen van mensen. Ik geloof dat ieder mens zijn eigen kleuren draagt.

Ik ben open en transparant, heb souplesse, ben ontvankelijk, heb geduld en ben zorgvuldig. Ik heb een groot hart, beschik over een heldere manier van denken en ben intuïtief.

Belangrijke waarden voor mij zijn openheid/integriteit, vrijheid, verbinding, zingeving, persoonlijke ontwikkeling/creativiteit, schoonheid/wijsheid en leven zonder oordeel.  Vanuit deze waarden geef ik mijn eigen leven vorm en coach ik.

Ik ben kleurrijk en houd van verschillende benaderingen, uitgangspunten en modellen. Hiervoor lees ik veel over coachingsmodellen, benaderingen, hoogbegaafdheid, levensverhalen, (historische) romans, kortom alles wat met mensen te maken heeft. Ik geniet van leren en ontwikkelen. Ik heb de intensieve training systemisch werken bij Parre-Deden gevolgd en de coachingsopleiding bij 5D afgerond. Ook heb ik de opleiding tot zelfstandig talent coach bij Novilo gedaan. 


In 2017 heb ik mijn grote passie gevonden en dat is het systemisch coachen en opstellen. Het is voor mij een groot cadeau om deze passie te ontdekken. Ik pak dit cadeau uit, geniet ervan en  wil het graag uitreiken. Intussen heb ik aan het Bert Hellinger Instituut Nederland de opleiding 'familie opstellingen' afgerond. Daarnaast volgde ik een persoonlijk traject bij Els van Steijn. Mijn rol als opsteller en systemisch coach is voortdurend aan ontwikkeling onderhevig en bestaat in de verandering. Hiervoor is het van belang om te zorgen voor voldoende voeding en neem ik deel aan workshops, master classes (oa Masterclass working with trauma and innerparts). Een ander aspect is het aangaan van mijn eigen proces en hiervoor neem ik mijn verantwoording. Ik geloof in een leven lang leren en ontwikkelen, maar bovenal geloof ik in het aangaan van het proces.

Mijn motto is 'trust the process'.

Ik kijk uit naar de ontmoeting met jou!

Eline

PS verder drink ik graag koffie, ben graag buiten en is stilte een inspiratiebron!