top of page

Als jij en ik kleur bekennen, kunnen we van betekenis zijn voor de mensen om ons heen. Graag inspireer en bemoedig ik je daarom met onderwerpen, quotes en boeken die mij raken en bezighouden.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

OVER MIJ

Ik ben een compassievolle leidende vrouw, die voorgaat, richting geeft, ontdekt en zichtbaar maakt, waardoor jij je kan ontwikkelen en verschil kan maken.

 

Mijn ouders gaven mij de roepnaam Eline, het startpunt van mijn levensreis en persoonlijke ontwikkeling. Mijn achternaam Ruit veranderde toen ik trouwde met mijn man Pieter van de Woestijne. En samen hebben we het leven doorgegeven en drie prachtige kinderen.

 

Ik houd van de ontmoeting met de ander, van verhalen, kan goed luisteren, stel graag vragen stellen en zie verbanden.  Ik ben nieuwsgierig naar dat wat mensen beweegt of dat wat mensen juist vastzet. Kortom ik heb passie voor het coachen van mensen.

Ik ben open, transparant, ontvankelijk, geduldig, veerkrachtig en zorgvuldig. Ik heb een groot hart, beschik over een heldere manier van denken en ben intuïtief.

Belangrijke waarden voor mij zijn openheid/integriteit, vrijheid, verbinding, zingeving, persoonlijke ontwikkeling/creativiteit, schoonheid/wijsheid en leven zonder oordeel.  Vanuit deze waarden geef ik mijn eigen leven vorm en coach ik.

Ik geniet van leren en ontwikkelen. Voor mij één van de belangrijkste basis behoeften in mijn leven. Ik neem leiding over mijn eigen leven, want dat is voor mij noodzakelijk  om de ander verder te brengen.

 

Ik voed mij door veel te lezen over verschillende thema's zoals rouw-verlies, persoonlijke ontwikkeling, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, leiderschap, (historische) romans en levensverhalen. Op deze manier leer ik over mijzelf, maar de input gebruik ik ook in de gesprekken die ik heb.

Ook voed ik mij door regelmatig opleidingen, trainingen en workshops te volgen. Zodat ik blijf werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook over verschillende tools beschik die aansluiten bij de mensen die bij mij in coaching zijn.

Een greep uit de opleidingen die ik heb gedaan:

  • Intensieve training systemisch werken bij Parre-Deden

  • Coachingsopleiding bij 5D .

  • Zelfstandig talent coach Novilo (hoogbegaafdheid)

  • Familie opstellingen, Bert Hellinger Instituut Nederland

  • Secure Base coachen  'De school voor transitie'

Ook voed ik mij door zelf gesprekken te hebben met coaches, waardoor ik steeds meer word wie ik ben en verder kan groeien. Belangrijke leermeesters zijn voor mij Dineke van Kooten, Els van Steijn en Jakob van Wielink.


Ik geloof dat alle gebeurtenissen in mijn persoonlijke leven ertoe bij hebben gedragen dat ik ben wie ik ben en mag doen wat ik doe. Dat maakt mij dankbaar, ook al zijn dingen niet altijd makkelijk en pijnlijk geweest. Juist de moeilijke gebeurtenissen hebben mij gevormd, hierdoor ontwikkelde ik talenten, veerkracht en kon ik groeien. 

 

 'There is a crack in everything, that's how the light gets in' (Leonard Cohen)

Dit ben ik in een notendop. Ik ben benieuwd wie jij bent, waar jij staat, wat jou bezighoudt en waar je naar toe wilt. Als compassie volle en leidende vrouw ga ik graag met je mee op jouw reis, zodat jij je kan ontwikkelen en verschil kan maken. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Eline

PS verder drink ik graag koffie, ben graag buiten met mijn hond en is stilte een inspiratiebron!

bottom of page