top of page
BKLEURRIJK-BEMIND-FOTOGRAFIE-2.jpg
TESTIMONIALS

Ik kijk met een warm gevoel terug op mijn traject bij Eline, ook al was het geen makkelijk parcours. Eline heeft een fantastisch luisterend oor, is open en toont oprechte interesse. Ze vertrekt vanuit wat jij nodig hebt en waar je naartoe wil werken. Initieel wist ik niet goed wat ik wou bereiken. Dankzij haar sensitiviteit voelt ze echter zo goed situaties aan dat ze weet te achterhalen waar je vastloopt, ook al vind je hiervoor zelf de woorden niet. Eline weet perfect het evenwicht te vinden tussen enerzijds confrontatie om tot voldoende inzicht te komen en anderzijds aandacht en begrip voor de emoties die het met zich meebrengt. Ze plant het zaadje, geeft onderweg handvaten en steun en wandelt heel het parcours naast je. Ze is geduldig, past zich aan jouw tempo aan en laat je op jou gemak voelen. Ik had het gevoel dat er oprecht werd geluisterd, voelde me begrepen en gesteund en wist dat ik steeds ergens terecht kon. In een half jaar ben ik ontzettend veranderd: ontwikkelde ik meer zelfkennis, zelfvertrouwen en herkende ik verstopte emoties en gedragspatronen. Mijn dank voor alles wat Eline me gegeven heeft, is groot.

Monique

 

Bij Eline een coachingtraject volgen gaf een doorbraak in verstopte emoties en gedragspatronen. Hier kom je thuis op een plek waar je wordt gezien en gehoord. Door op systematische wijze gevoel en patronen in kaart te brengen heb ik meer zelfkennis en vertrouwen ontwikkeld. Door dit zichtbaar te maken aan de hand van familie opstellingen was ontzettend bevrijdend. Eline is een wijze vrouw die inspireert en op een empathische manier mij, in slechts een half jaar tijd, ontzettend heeft geholpen.

Hilde 

Je liet me weten wat ik niet wist,

je liet me voelen wat niet gevoeld mocht worden

samen kwetsbaar

puttend uit die ene bron van Liefde

knopen ontward, misverstanden begrepen

pijn ont-dekt

aangeraakt

gezien

gevoeld

wonden genezen

pijn geheeld

nieuwe vrijheid

nieuwe ruimte

om te voelen

te weten

te leven

en lief te hebben

wie ik ben

Jantine

Ik kwam bij Eline om het contact met mijn zoon te verbeteren. Heb Eline ervaren als een luisterend oor met oprechte interesses en duidelijke feedback.

Ik ben nu veel beter bewust dat de dingen soms even zo moeten zijn. Heb hierbij rust en inzicht gekregen. Heb vertrouwen in de toekomst dat het weer goed zal komen.

Wil

Persoonlijke groei is een reis waarin je zelf de eerste stap moet zetten. En dat heb ik gedaan. Ik kwam bij Eline terecht. Haar kundige, transparante en positieve houding en tegelijkertijd haar warmte, geduld, het vertrouwen wat ze geeft en haar oprechte betrokkenheid, maakt dat je je volledig open kunt stellen. Ik kreeg door bijv familieopstellingen inzicht in mijn eigen vraagstellingen, wat zo verhelderend was en waardoor ik  ging erkennen wat er was. Ik werd mij bewust van mijzelf, kwam in mijn eigen kracht te staan en ging loslaten....... Ik heb handvatten en inzichten gekregen waar ik nu zelf mee verder kan. Ik ben dankbaar waar ik nu sta en heb ruimte gekregen nieuwe paden te bewandelen.

Lisette 

Een luisterend oor, persoonlijke aandacht, oprechte interesse en inzichten. Open en eerlijk in een fijne setting. 

Ivanka 

Ik kwam bij Eline met een hulpvraag op het gebied van familie-opstellingen. Ze heeft me daarbij geholpen met het krijgen van inzicht in mijn situatie. Doordat ik met de situatie leerde omgaan, kon ik positieve verandering brengen voor mijzelf en mijn omgeving! Daar ben ik heel blij mee. Wat vastliep is losgetrokken.

Eline geeft ruimte om er te zijn met alles wat er is. Ze kan goed luisteren en is een fijne gesprekspartner. Andere keywords: open,  liefdevol, expertise en gefundeerd.

Marijke 

Via goede verhalen van andere mensen in mijn omgeving ben ik bij Eline gekomen. Mijn eerste indruk van Eline was een rustige, niet oordelende empathische vrouw. Ik ben na een prettig intake gesprek aan mijn traject van enkele maanden bij Eline begonnen.

Wat ik met name heb geleerd is inzicht krijgen in oude patronen en hoe ik deze om kan buigen naar nieuwe patronen die beter bij mij en mijn leven passen. Eline heeft mij handvaten gegeven die ik in het dagelijks leven kon en nog steeds kan gebruiken. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik veel 'rustiger' in het leven sta.

Ik heb Eline haar begeleiding als heel fijn ervaren en sluit zeker niet uit in de toekomst nog eens bij haar aan te kloppen mocht dit nodig zijn. 

​Sandra 

Dankzij de deskundige en betrokken begeleiding van Eline, ben ik weer in staat op persoonlijke zaken in helder perspectief te zien.​

Bianca 

Ik had van te voren nooit gedacht zoveel te kunnen bereiken met coaching. Eline begeleide mij tijdens de sessies op een hele 

prettige wijze. Ik heb haar ervaren als open, gastvrij en als een goede luisteraar die niet oordeelt. De werkwijze/instrumenten sloten aan bij wat ik nodig had. Ik voelde mij direct op mijn gemak, en vond het prettig om mijn hele levensverhaal te mogen delen met haar. Dankzij Eline ben ik tot nieuwe inzichten gekomen, heb ik veel mogen leren en heb ik zaken achter mij kunnen laten waardoor ik nu als een gesterkt mens vooruit kan kijken naar de toekomst. Lieve Eline, bedankt voor alles!

Anoniem 

In een opstelling begeleid door Eline, is er een beweging in mij ontstaan waar ik zelf niet uit kwam. Er kwamen  veel beelden, gevoelens en emoties terug die in mij bleven doorsudderen. 

Ik had het nodig om met deze beelden en ervaringen aan de slag te gaan en ben gestart met een coachingtraject bij Eline. Het verraste me enorm dat we door samen aan de slag te gaan in korte tijd zo veel konden bespreken. Ik ben enorm gevoed door de inzichten die ze me heeft gegeven en de boeken die ze me aan raadde. 

Het mooie is dat Eline zo mooi weet aan te sluiten bij wie ik ben als persoon en wat ik nodig heb om verder te komen. Niks is opgelegd, en de ziel moet het werk doen. Daar heeft Eline tijd voor genomen. Ik ben in staat om best lang na te blijven denken over zaken. Een keer stelde ze me vragen die ik wel mocht mee nemen maar waar ik niet over na "mocht" denken. Alles komt op z'n tijd en tot die tijd mag het sudderen.

 

Door de gesprekken met Eline ben ik nog meer in mijn eigen kracht gaan staan, en heb ik meer regie over mijn eigen leven gevoeld. Zij heeft gegeven, en ik heb genomen. Dank!

Bart 

Soms zijn er momenten in je leven dat je even vastloopt. Dan kan het prettig zijn om daar met iemand aandacht aan te besteden. Eline ontrafelt gedachtes en patronen, houdt een spiegel voor en bemoedigt je stappen te zetten om je persoonlijk proces te bevorderen. Dit alles doet ze op warme, integere en oordeelloze wijze.  In relatief korte tijd ben ik enorm verder geholpen, dankjewel!

Trudie

Eline heeft mij op een hele fijne manier inzicht gegeven in 'waarom je doet wat je doet' en waar dit vandaan komt en ook waaróm (en waardoor) je dat doet. Er viel een kwartje. Het werd mij duidelijk waarom ik in mijn huidige leven vastliep en dit niet kon ombuigen. Eline heeft mij in het coachingsraject begeleid om in mijn kracht te komen, dingen los te laten en aan te nemen wat van mij is. Dit heeft me tijdens het traject direct al meerdere positieve ervaringen gegeven. Door de familieopstelling heeft dit traject nog meer fundament gekregen met heel veel nieuwe inzichten. Vanuit deze waardevolle ervaringen kijk ik met vertrouwen naar mijn nieuwe ik die met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat. 

Manon

Eline neemt je mee op reis naar de bijzondere wereld van familie opstellingen. Dit doet zij op een liefdevolle manier, zonder oordeel en standvastig in haar begeleiding, waarbij er alle ruimte is om op je eigen manier tot mooie inzichten te komen.

Mieke

Eline is een hele fijne coach. Haar zeer geïnteresseerde houding (o.a. naar andere culturen en gebruiken), haar warme betrokkenheid en motiverende wijze inzichten hebben bijgedragen aan het feit dat ik onder andere volledige rust terugvond bij mijzelf. Een fantastische coach die ik werkelijk echt iedereen zou aanraden. Lieve Eline dankjewel!! 

Anoniem

Ik heb meer rust, ruimte en geluk gevonden. En geleerd hoe dit te bewaren.

Emilie
bottom of page